Maska gel za lice

Maska gel s ekstraktom Bioactivity iz alge laminarie i certificiranim biološkim ekstraktima hrani, ravna i dubinski vlaži kožu vraćajući joj živost i sjaj. Zastupljenost alfa hidroksi kiselina (AHA) u velikom postotku pospješuje obnovu kožnih stanica umanjujući stvaranje tamnih mrlja na licu, dok ekstrakt planktona u kombinaciji s ekstraktima aloe, pasiflore i crnog ribiza, sve iz biološkog uzgoja, obnavljaju i vlaže kožu te čine ovu masku idealnom protiv bora.

S obzirom na prirodnost proizvoda moguća su lagana odstupanja u boji s vremenom. Ta promjena boje ne umanjuje kvalitetu proizvoda.

Upozorenje: Sadrži alfa hidroksi kiseline (AHA), spriječiti kontakt s očima i sluznicom. Ne izlagati se suncu nakon primjene maske.

Funkcionalni sastojci: ekstrakt Bioactivity iz alge laminarie, alfa hidroksi kiseline (glikolna, bademova, mliječna, limunska i vinska kiselina), morski plankton, ekstrakt aloe iz biološkog uzgoja, ekstrakt pasiflore iz biološkog uzgoja, ekstrakt crnog ribiza iz biološkog uzgoja.

Način primjene: Nanijeti lagani jednoličan sloj po cijelom licu izbjegavajući područje oko očiju. Pričekati 20 minuta dok se maska potpuno ne osuši i skinuti jednim potezom. Ukoliko je potreban pojačani tretman nanijeti veću količinu maske i pričekati 35 minuta dok se potpuno ne osuši i skinuti jednim potezom.

75 ml